Glædelig jul og godt nytår til alle

𝓛𝓪𝓭 𝓸𝓼 𝓲𝓴𝓴𝓮 𝓭𝓻æ𝓫𝓮 𝓭𝓮𝓷 𝓰𝓸𝓭𝓮 𝓳𝓾𝓵𝓮𝓼𝓽𝓮𝓶𝓷𝓲𝓷𝓰 𝓸𝓰 𝓱𝓳𝓮𝓻𝓽𝓮𝓻𝓷𝓮𝓼 𝓽𝓲𝓭.❤️

Som i helt sikkert ved, skal vi igen lukke salonen. Vi havde frygtet det, men der var håb.🙏🏼 På mandag lukker vi igen ned og ønsker alle jer skønne kunder en rigtig glædelig jul. Vi ønsker jer ligeså et fantastisk nytår, og håber at i vil nyde tiden hjemme, sammen med familien. Der vil være en helt særlig ro over landet i år. Ingen gavebytteræs og ingen store julefrokoster. Vi kan blive i nattøjet og hygge med varm kakao. Gå lange ture og være i nuet med vores kære. Vi skal se positivt og løfte dem som har svært ved det hele, i denne tid. Det er en svær tid. Økonomisk set bliver vi virkelig ramt efter 2020. Som selvstændig med mange ansatte og et turbulent dyrt og hårdt år, kan jeg kun takke alle de kunder som har støttet os ekstra i år, kommet med gaver og blomster, købt gavekort, som har skrevet søde beskeder, anbefalinger og løftene ord på Facebook.. kære jer.. I har gjort at det er dét hele ekstra værd. TAK🙏🏼

❤️🙏🏼EN BØN🙏🏼❤️Hjælp os det sidste stykke af dette år og køb jeres julegaver, værtindegave, nytårsgave og byt blomsten ud med et produkt, hos os i salonen. Vi holder som altid i december ekstra åbent og lige til det sidste. 𝔻𝕖𝕝 𝕧𝕠𝕣𝕖𝕤 𝕤𝕒𝕝𝕠𝕟 𝕞𝕖𝕕 𝕛𝕖𝕣𝕖𝕤 𝕧𝕖𝕟𝕟𝕖𝕣 𝕠𝕘 𝕤𝕥ø𝕥 𝕠𝕤 𝕥𝕚𝕝 𝕕𝕖𝕥 𝕤𝕚𝕕𝕤𝕥𝕖. ♥️♥️♥️

Scroll til toppen