Genåbning 6. april 2021 og retningslinjer

Læs de nye retningslinjer for COVID19 genåbning og vores nye afbudspolitik her. Vigtigt info!

Så slår vi snart dørene op igen .. TIRSDAG DEN 6. APRIL 2021! 🎉
Er i vanvittige hvor bliver det dog fantastisk🙏🏼
Reglerne er fastlagt udefra, og dem følger vi. Jeg er sikker på det ikke bliver noget problem.
Er du i tvivl om reglerne, må du gerne sende os en besked inden.

Mød 5 min før din tid og vær klar med et screenshot af din test/dit pas. Sara og Nanna står klar ved indgangen til at byde dig velkommen og tjekke dit covidpas/sundheds app eller papir. De guider jer og henviser jer til en plads.

Afbudspolitik gældende pr. 6. april 2021:
Vi har været nødt til at etablere en afbudspolitik for at undgå yderligere stort tab økonomisk.
1. Hvis du kommer til din tid uden corona pas, negativ test eller papir med midlertidig pas (altså ikke fulgt reglerne), bliver du opkrævet 50% af den bestilte behandling på stedet. Så hav styr på din tid til podning fx, inden din frisørtid.

2. Ved sygemelding skal der meldes afbud dagen før den bestilte tid og hvis man sygemelder sig -6 timer før sin bestilte tid grundet covid, skal et screenshot sendes til Messenger af testen fra sundheds app.
Vi vil helst undgå at skulle afvise nogen, så hjælp os med at gøre åbningen nem.
Vi bliver pålagt store bøder og der er kontrol af både jer og os, så derfor er vi nødsaget til disse tiltag. Vi vil gerne overleve denne svære tid og komme tilbage på benene økonomisk efter 5 måneders tvangslukning. Mit hjertebarn bløder! Håber på jeres støtte og forståelse. Vi skal nok gøre det så nemt og så sikkert for jer som muligt.

Retningslinjer i følge COVID19
🔺 Alle skal fremvise en negativ test uanset hvilken slags (minus spyttest) MAX 72 timer gammel.
🔺 Det er strafbart for os med en bøde, hvis i ikke kan vise os coronapasset. (Vaccine,test, positiv test på mindst 2 uger – max 12 uger) Så book test tid frem.
🔺Det er kundens eget ansvar at have sit corona pas klar til os ved ankomst 5 min før sin bestilte tid. Ved forglemmelse af dette opkræves 50% af beløbet for den bestilte behandling, som går tabt.
🔺 Husk at få dit svar med på papir fra testcenter, hvis du ikke har Nem id eller medie evner.
🔺 Alle over 12 år skal bære mundbind med mindre du er fritaget.
🔺 Hvis en forælder kommer ifølge med sit barn, skal der vises en negativ test. Barnet må dog sendes ind alene med besked i døren.
🔺 Børn under 15 år er fritaget at skulle testes.
🔺 Hvis man kommer for at købe produkter, skal det gøres på 5-10 min og med afstand, men man skal IKKE have en negativ test med.
🔺 Hvis man kommer for at bestille en tid, skal det gøres på 5-10 min og med afstand, men man skal IKKE have en negativ test med.
🔺 Alle bliver sat med mindst 1 meter afstand i salonen.
🔺Hvis en kunde efter, at man har fundet ud af at han/hun ikke har en frisk test med (og der ikke er andre grunde til at være fritaget) ikke vil forlade salonen, så vil kunden blive pålagt en bøde på 2500 kr. af politiet.
🔺Pr. 9/4 vil det blive muligt at få tilsendt et vaccinekort med posten, hvis man som ældre borger er færdigvaccineret.
🔺 Alle skal spritte fingre ved entre uanset formål.
🔺Vent gerne udenfor i solskinsvejret efter meldt ankomst og tjekket coronapas og tidsbestilling.
🔺 Masken tages af siddende i stolen under behandlingen, på en anvist rengjort desinficeret plads, hvor der er håndsprit, håndcreme og mobilserviet til desinficere.
Ved afbud grundet mistanke om corona skal et screenshot af en test sendes til os indenfor 2 døgn, for at undgå dette som en undskyldning for udeblivelse.. ellers opkræves et beløb af behandlingen som kompensation.
🔺 Vi anbefaler i betaler med mobilpay eller dankort. Husk at vi ikke tager Mastercard eller debit.

☀️Vi glæder os helt vildt til at vi igen kan se jer og forkæle jer, gøre jer sommerklar og det er da til at blive SÅ glad i låget af, at vi ser lysere tider i møde på alle punkter☀️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen