hair de luxe logo hvid rektangel

DIN FRISØR I NYBORG

N Y H E D E R

Efterårsferie

Således holder Hair de luxe teamet ferie: Malene holder ferie i uge 40 og 41. Sabine holder ferie i 37. Nanna har ferie i uge 42. Sanne har ferie i

Læs mere »
billede af grønt blad

Nye priser pr. 1. april 2021

Der er pr. 1. april kommet en mindre prisstigning, som du kan finde herunder. Coronaåret har været et hårdt år for frisørerne. Men jeg har de bedste piger, det bedste

Læs mere »

“Hair de Luxe er meget mere end bare en frisør. Vi er dit frirum fra hverdagen. Et sted, hvor du går fra ikke kun med ultimativ forkælelse, men også med et lækkert hår, en god oplevelse og personlig rådgivning hver gang.”

– Sanne Kvolsbæk Nielsen, indehaver

O M    H A I R    D E    L U X E

Hele familiens frisør i Nyborg for kvinder, mænd og børn i alle aldre

Hair de Luxe har siden 15. februar 2007 præget Nyborgs bybillede. I 2010 åbnede vi ny adresse Dronningensvej 9 i Nyborg vores 130 m2 nyrenoverede salon med en luksuriøs og afslappende atmosfære. Vi er et team på fire hairstylister og to elever, der elsker vores fag og er klar til at forkæle dig med dygtigt håndværk, kreativitet og en god og personlig service og rådgivning. Vi er kreative, nytænkende og følger med moden og tidens trend inden for frisørfaget.

Vi vægter den personlige dialog med dig meget højt, både i forhold til at forstå dine ønsker, og så vi bedst muligt kan rådgive og hjælpe dig til det resultat, som du er tilfreds med og så form og farve passer den enkelte. 

Vi har også et stort fokus på herre og børn. Foruden vores børneafdeling, har vi nu indrettet et hjørne kun til mænd.
 
Hair de Luxe – vi går op i dit hår og dit velbefindende
profilbillede af Sanne K Nielsen

Sanne Kvolsbæk Nielsen 

V I    T I L B Y D E R

DAME

DAME

Trænger dine spidser til en studsning eller din frisure til en moderne opdatering?
BOOK TID NU

HERRE

HERRE

Ønsker du en herreklipning af vores hairstylister, kan du benytte booking systemet.
BOOK TID NU

BØRN

BØRN

Børneklip skal være en god oplevelse. Saft, slikkepind, sløjfer, glimmer eller seje farver i håret gør det hele lidt sjovere.
BOOK TID NU

PARKERING

PARKERING

Vi har parkering lige til døren med en handicapvenlig indgang. Husk at stille P-skiven.
BOOK TID NU
Olaplex produktbillede

AUTORISERET OLAPLEX SALON

Olaplex er en unik og patenteret molekyle som genopbygger svovlbindingerne i håret og giver dig sundere og stærkere hår.
 
Forkæl dig selv med en olaplex behandling og oplev selv forskellen. 
 
Kom ind og hør mere om Olaplex. Vi tilbyder både Olaplex i samspil med din farve, blegning eller som fritstående behandling. Og du har mulighed for at købe produkterne og forkæle dig selv eller én du holder af. 

WENDY ILES FORHANDLER

Hair de Luxe er en af de udvalgte saloner, der forhandler Wendy Iles luksuriøse og revolutionerende produktserie “ILES FORMULA”. Det er ikke alle, der har fået lov at have serien på hylderne. Wendy Iles er Heidi Klums faste hairstylist og står bag håret på mange af Hollywood kendisserne. Hun har udviklet denne serie bestående af 4 produkter som, hun mener er alt, der skal til for at få det perfekte hår! Den unikke formular reparerer skadet hår og giver dit hår en silkeagtigt struktur med bare én behandling.  

Iles formula er bygget på højtydende antioxidantrige ingredienser, silkeproteiner og vitaminer. Udover det er den parabenefri og beskytter mod UV og varme. Serien består af Shampoo, Conditioner, Mask og Serum. 

Iles formula af Wendy Iles

priser

Pr. 1. april 2021

NYT FRA FACEBOOK

24 hours ago

Hair de luxe.
Maries barselsvikariat er nu ophørt og vi takker for et godt samarbejde og ønsker alt held og lykke på din vej 🙏🏼 Vi holder derfor midlertidig lukket om mandagen i nogle uger, til Sanne vender tilbage igen og tager over. Det vil være muligt at booke Sanne snart igen, dog kun på deltid til en start. I hører nærmere 🌸Rigtig god søndag ønskes i af Team Hair de luxe ❤️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

24 hours ago

Hair de luxe.
Hair de luxe. ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Hair de luxe.
OLAPLEX’s nyeste N.4P BLOND TONINGS SHAMPOO er nu landet i salonen 💜OLAPLEX N.4P er den nyeste blond shampoo med violette pigmenter. Levere 3x så intens lysning samt neutralisere de gule pigmenter. Genopbygger med OLAPLEX molekylet og levere enorme mængder shine 💫 Den nye OLAPLEX silver tonings shampoo er udviklet til: 👉🏻 Blond og lysnet hår 👉🏻 Gråt og hvidt naturligt hår 👉🏻 Lysebrunt hår med reflekser For neutraliserende platinium nuance, lad sidde i 1-3 min. For et mere intens resultat, lad sidde i 5 min. TIP:Hvis du ønsker det mere perlemor indtryk, vask med OLAPLEX N.4P hver gang du vasker hår. Prøv den nye OLAPLEX N.4P SILVER TONING SHAMPOO for 229,- #olaplex #olaplexn4p #olaplexnews #olaplexsalon #silver #platinium #white #olaplexdanmark #toning #toningshampoo ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Hair de luxe.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Vi kan glædeligt melde ud, at vi ikke længere skal tjekke coronapas. Vi skal dog stadig huske, at spritte og være opmærksomme. Vi glæder os til at se dig til din næste tid 😊 ✂️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

BESTIL TID HOS HAIR DE LUXE

Når du ønsker at bestille frisørtid, kan du vælge at bestille, nemt og hurtigt, på vores online booking system, hvor du kan vælge frisør og hvilken type behandling du ønsker.