tebreve og dameblad

Online booking åben igen

Nu kan du igen booke tid online – Vær obs. på, hvis du skal booke til både klip og farve, skal du kigge under pakkebehandlinger.

Lidt andet praktisk info:
Vi har lige nu 3 ugers ventetid ved Malene og Sanne. 2 uger ved Mette og Sabine er stadig på før barsel pga corona.

Vi holder det høje gear frem til sommerferien, men så er vi nødt til at drosle lidt ned til normalen igen derefter. Vi har taget fridage i brug og arbejder stort set alle dage til 20-21. Vi møder ind før om morgenen, holder ingen pauser, og vi har stadig en masse hygiejne rengøring ved hver kunde. Vi passer på dig og hinanden <3 Vi kan desværre ikke gøre mere for at udvide vores kalender, men vi søger med lys og lygte efter en ny assistent, så vi kan forkorte ventetiden. Hjælp os meget gerne med at dele vores opslag på sociale medier. På forhånd tusinde tak for jeres hjælp.

Kærlige hilsner
Hair de luxe teamet