OM SALONEN

Præsentation

Hele familiens frisør i Nyborg for kvinder, mænd og børn i alle aldre.

Hair de luxe har siden 15. februar 2007 præget Nyborgs bybillede. På Dronningensvej 9 i Nyborg finder du vores 130 m2 nyrenoverede salon med en luksuriøs og afslappende atmosfære.

Fingeren på pulsen

Vi er et stærkt team af hairstylister, der konstant er på kurser og under udvikling indenfor mode. Vi elsker vores fag og er klar til at forkæle dig med nyt dygtigt håndværk, kreativitet og en god og personlig service og rådgivning. Som nyt tiltag er står vores make-up uddannede stylister klar til booking ved bryllup og andre anledninger. 

Hårprodukter på hyder

Mere end bare en frisør

Vi er dit frirum fra hverdagen. Et sted, hvor du går fra ikke kun med ultimativ forkælelse, men også med et lækkert hår, en god oplevelse og personlig rådgivning hver gang.

Afdelinger

Hair de Luxe  har indrettet forskellige afdelinger til børn, damer, herrer, wellness og  et Selfie område. ”Vi ønsker at give en oplevelse ud over det sædvanlige”.

Værdier

Vi vægter den personlige dialog med dig meget højt, både i forhold til at forstå dine ønsker, og så vi bedst muligt kan rådgive og hjælpe dig til det resultat, som du er tilfreds med og så form og farve passer den enkelte. Samtidig giver vi gerne lidt inspiration til håropsætning af din nye frisure eller tips til pleje af dit nye hår.

VI TILBYDER

Hos os træder du ind i en lille oase af velvære og bliver serviceret fra du kommer til du går. Dette spænder lige fra kaffe og kage til gode råd om styling og anvendelse af produkter. Vi giver mulighed for, at du kan koble af fra hverdagens stress og jag med diverse læsestof og tilbyder gerne en afstressende og nydelsesrig hårvask. Der er tv til de små eller voksne, når der er tegnefilm, sport eller serier.

dreng bliver klippet

Stort fokus på børn

Børnene bliver forkælet fra start til slut med saft og kager under klipningen og sløjfer eller seje farver i håret og gerne en slikkepind el. lign. som belønning for at sidde pænt. Det plejer at virke og samtidig giver dem en god oplevelse, som børnene husker.

Facade bygning hvidt hus

GRATIS PARKERING

Vi har gratis parkering lige til døren med en handikap parkeringsplads og handikapvenlig indgang.

Husk at stille din P-skive.