T E A M E T

Profilbillede af Sanne i sort og hvid

Sanne Kvolsbæk Nielsen 

Indehaver af Hair de Luxe. Uddannet frisør i 2005.

Sanne er oprindelig fra Odense SØ men er nu bosat i Kappendrup. Hun bruger sin fritid med sin datter. Og derudover bruger hun rigtig meget tid på træning og kost.

Sanne brænder ekstremt for sit fag og sin salon og undersøger løbende markedet og holder sig opdateret med den nyeste udvikling fra både ind- og udland.

Sanne startede i lære hos Frisør Inge i Nyborg den 2. april 2002, og i februar 2007 åbnede hun sin første salon. Sanne har fast fri hver onsdag.

Malene Rasmussen

Assistent hos Hair de Luxe. Uddannet frisør i 2014.

Malene er opvokset tæt på Kerteminde, hvor hun i dag også er bosat med sin kæreste. Malene har stået i lære ved Hair de Luxe siden 13. sep. 2010 og blev uddannet med Ros i november 2014.

 Malene deltager i kurser både i Danmark og udlandet flere gange årligt for altid at holde sig opdateret på ny mode og tendenser. Malene vægter højt, at du som kunde føler dig tilpas, godt informeret og får præcis den behandling, du ønsker. Hun brænder for faget og lægger vægt på høj kvalitet i sit arbejde.
Malene har fast fri hver mandag.

Profilbillede af Malene Rasmussen

Mette Elisabeth Hansen

Assistent hos Hair de Luxe fra januar 2018.

Mette er født og opvokset i Nyborg, hvor hun stadigvæk er bosat. Hun har stået i lære hos Salon K i Nyborg. Ud over at brænde frisørfaget, bruger hun meget tid sammen med sine veninder, familie, i fitness og på golfbanen, når vejret tillader det.

Smil, positiv energi og glæde er et par nøgleord, som Mette bruger hver dag. Mette har fast fri om onsdagen.

 

Sabine Lauritsen

Assistent hos Hair de Luxe fra april 2019.

Sabine er fra Nyborg og har boet og arbejdet en del år i Odense. Nu er hun flyttet tilbage til Nyborg, hvor hun bor med sin forlovede og deres dreng.

Sabine er desuden uddannet make up stylist og kan bookes til events som bryllupper  mv. Denne booking foregår pr. tlf.  

Sabine har fast fri hver mandag og tirsdag. Sabiner er i øjeblikket på barsel.

profilbillede af Sabine Lauritsen
Profilbillede af Sara Holmbech

Sara Holmbech

Elev hos Hair de Luxe fra juni 2020.

Sara er 19 år og fra Kirkeby. Hun er en glad og udadvendt pige, som har gennemført grundforløbet og 1. hovedforløb på Frisørskolen.

I kan lejlighedsvis melde jer på en modelliste til gratis behandlinger hos Sara f.eks. bryn, vipper, olaplex, brazillian Bond B3 kur, herreklip, klip af langt hår og meget mere. Hun har lært det på skolen og nu skal det trænes. Så hjælp hende gerne og tilmeld dig som model på facebook. 

Scroll til toppen