T E A M E T

Sanne K. Nielsen profilfoto

Sanne Kvolsbæk Nielsen 

Indehaver af Hair de Luxe. Uddannet frisør i 2005.

Sanne er oprindelig fra Odense SØ men er nu bosat i Kappendrup. Hun bruger sin fritid med sin datter. Og derudover bruger hun rigtig meget tid på træning og kost.

Sanne brænder ekstremt for sit fag og sin salon og undersøger løbende markedet og holder sig opdateret med den nyeste udvikling fra både ind- og udland.

Sanne startede i lære hos Frisør Inge i Nyborg den 2. april 2002, og i februar 2007 åbnede hun sin første salon. Sanne har fast fri hver onsdag.

Profilbillede af Malene Rasmussen

Malene Rasmussen

Assistent hos Hair de Luxe siden sep 2010. Uddannet frisør i 2014.

Malene er opvokset tæt på Kerteminde, hvor hun i dag også er bosat med sin kæreste. Malene har stået i lære ved Hair de Luxe siden 13. sep. 2010 og blev uddannet med Ros i november 2014.

 Malene deltager i kurser både i Danmark og udlandet flere gange årligt for altid at holde sig opdateret på ny mode og tendenser. Malene vægter højt, at du som kunde føler dig tilpas, godt informeret og får præcis den behandling, du ønsker. Hun brænder for faget og lægger vægt på høj kvalitet i sit arbejde.
Malene har fast fri hver mandag.

Sabine Lauritsen profilfoto

Sabine Lauritsen

Assistent hos Hair de Luxe fra april 2019.

Sabine er fra Nyborg og har boet og arbejdet en del år i Odense. Nu er hun flyttet tilbage til Nyborg, hvor hun bor med sin forlovede og deres dreng.

Sabine er desuden uddannet makeup stylist og kan bookes til events som bryllupper mv. Denne booking foregår pr. tlf.  

Sabine har fast fri hver mandag og tirsdag. Sabiner kommer tilbage fra barsel 14. april 2021.

Marie Dalsgaard profilbillede

Marie Dalsgaard

Assistent hos Hair de Luxe fra oktober 2020.

Marie er uddannet med den 4-årige frisøruddannelse og blev færdig i 2016. Hun bor i Odense SØ og er fra Fraugde.

Mette Elisabeth Hansen

Assistent hos Hair de Luxe fra januar 2018.

Mette er født og opvokset i Nyborg, hvor hun stadigvæk er bosat. Hun har stået i lære hos Salon K i Nyborg. Ud over at brænde frisørfaget, bruger hun meget tid sammen med sine veninder, familie, i fitness og på golfbanen, når vejret tillader det.

Smil, positiv energi og glæde er et par nøgleord, som Mette bruger hver dag. Mette har fast fri om onsdagen.  Mette har været på sygemeldt og på barsel siden aug. 2020 og vender ikke tilbage til salonen, da hun har fundet nye veje. 

Nanna Svaneberg Jørgensen profilfoto

Nanna Svaneberg Jørgensen

Elev hos Hair de Luxe fra oktober 2020.

Nanna har bestået sit mesterlæreforløb og skal starte på 1. skoleophold.

Nanna bor i Svendborg med sin mand og to børn. 

Hun søger modeller løbende til gratis eller meget billige behandlinger så hun kan øve sig. Hold øje med Facebook og ring gerne og book tid ved hende på tlf. 65 30 32 31.

Profilbillede af Sara Holmbech

Sara Holmbech

Elev hos Hair de Luxe fra juni 2020.

Sara er 19 år og fra Kirkeby. Hun er en glad og udadvendt pige, som har gennemført grundforløbet og 1. hovedforløb på Frisørskolen.

I kan lejlighedsvis melde jer på en modelliste til gratis behandlinger hos Sara f.eks. bryn, vipper, olaplex, brazillian Bond B3 kur, herreklip, klip af langt hår og meget mere. Hun har lært det på skolen og nu skal det trænes. Så hjælp hende gerne og tilmeld dig som model på facebook. 

Scroll til toppen